Lammingen er over og det nærmer seg sommercamp for barn på gården!

Da var årets lamming over. Faktisk kom det siste lammet for 4 dager siden, men det har vært for travelt til å oppdatere nettsiden. Vi fikk til slutt litt over 200 lam. De er friske, store og fine. Dessverre har vi også mistet noen få av ulike grunner, men slikt er nesten umulig å unngå. Vi er likevel veldig fornøyde og koser oss med å se søte små lam sprette over jordet. Nå har fjellkjøringen startet og søyer og lam er klare for 4 måneder med deilig fjellbeite.
Telefonen min takket for seg under lammingen, og derfor har jeg ikke fått tatt like mange bilder som jeg skulle ønske. Men, når jeg har fått orden på utstyret, så skal jeg legge ut det jeg har.
Vi gleder oss masse til sommercampen starter! Det blir kjempeartig! Vi har mange planer for disse ukene, og skal sørge for at det blir en uforglemmelig opplevelse. Vi har noen ledige plasser igjen. En i uke 26 og en i uke 31. Første mann til mølla!
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *