Første lam er født! Our first lamb is born! 

Ventetiden er over og lammingen er omsider i gang! Førstemann ut var «lille» Uno på 6,2 kilo! Mamma (33112) var veldig flink og fikk ut lammet til tross for en feilstilling. Lammet Kim med ett ben og hode først. Skal jo egentlig ha begge bena ut om det er en fremlengs fødsel. Det gikk nå bra, selv om bonden var rimelig panikkslagen når det sto på. Nå er vi i gang! Det føles godt. Jeg er lammevakt,nå, men mannen tar første hele natta. Jeg ammer enda, så kan ikke være borte fra veslegutt på natta. 
Out first lamb was born at 19.22 this evening. He weighed 6,2 kilo and is a healthy steong boy. Mama seems to enjoy her only lamb, this is her second time. Both are healthy and happy. Now we only have 299 lambs left…. May will be a very bussy month!  
     

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *